Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 21. septembrī, "LNK Sporta parkā" risinās labdarības spēle futbolā "Reperi pret Influenceriem", no kuras visi ienākumi tiks ziedota Bērnu slimnīcas fonda atbalsta virzienam "Ārkārtas gadījumiem".

Labdarības futbola spēle sāksies pulksten 20:00, un tajā savā starpā tiksies reperu "Oda" un "Wiesuļa" pārstāvētā komanda pret straumētāju "Br1xzy" un "General" komandu.

Spēlētāju vidū ir Latvijas atpazīstamākie repa mākslinieki un satura veidotāji – Ods, Wiesulis, Br1xzy, General, Žanis Pavlovskis, Deniss Stepanovs, Ingars un Mairis no "Rektopuss", Saeimas Sporta apakškomisijas vadītājs Dāvis Mārtuiņš Daugavietis (JV), "Delfi Sports" autors Uldis Strautmanis un daudzi citi.

"Ir pagājis laiks kopš mūsu pirmās rīkotās spēles, un ir pienācis laiks šo pasākumu pasniegt arī galvaspilsētā." skaidro pasākuma galvenais organizators Aleksandrs Mitins, "Veicot aptauju sociālajos tīklos un satura veidotāju vidū, nonācām pie secinājuma, ka gan skatītāju, gan satura veidotāju iecienītākais sporta veids ir futbols. Abu komandu izvirzītie kapteiņi tiksies mākslīgā seguma futbola laukumā LNK Sporta parkā, kur reperu komandai būs iespēja atspēlēties influenceriem par zaudēto basketbola spēli Līvānos."

Ziemā Līvānos notikušajā labdarības basketbola spēlē "ODS vs GENERAL" saziedoti teju 1400 eiro "Ziedot.lv" akcijai "Mazo sirsniņu cerības", kas palīdz smagi slimu bērnu ārstēšanai. Toreiz spēlē ar 94:87 uzvarēja "TEAM GENERAL".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!