Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas čempionvienība futbolā RFS ceturtdien UEFA Eiropas līgas spēli pret Stambulas "Galatasaray" aizvadīs pilnu tribīņu priekšā, vēsta klubs.

UEFA Eiropas līgas spēle starp RFS un "Galatasaray" risināsies "Daugavas" stadionā pulksten 19.45.

Latvijas čempionvienībai ar biļešu tirdzniecību uz šo spēli veicās ļoti veiksmīgi, un ceturtdien no rīta vēl bija pieejamas tikai pāris vietas ar ierobežotu redzamību. Nedaudz vēlāk RFS ziņoja, ka uz doto brīdi visas biļetes uz "Galatasaray" spēli esot izpārdotas, taču tuvākajā laikā pārdošanā nonāks papildus pēdējās biļetes, kas kļuvušas pieejamas, atceļoties neatkarīgām rezervācijām.

Daugavas stadiona tribīnēs var sapulcēties 10 000 cilvēku. Latvijas futbola izlases spēli "Daugavas" stadionā 2023. gada jūnijā klātienē vēroja 5863 skatītāji.

UEFA Eiropas līgas pirmajā kārtā Latvijas čempione izbraukumā ar 1:4 zaudēja Bukarestes FCSB, bet "Galatasaray" mājās pieveica Grieķijas klubu Saloniku PAOK (3:1).

Pēc šī mačā RFS 24. oktobrī izbraukumā tiksies ar Vācijas bundeslīgas klubu Frankfurtes "Eintracht", 7. novembrī savā laukumā - ar Beļģijas klubu "Anderlecht" un 28.novembrī - ar Grieķijas čempionvienību Saloniku PAOK, 12.decembrī Belgradā - ar Telavivas "Maccabi" no Izraēlas, 23.janvārī mājās - ar Amsterdamas "Ajax" un 30.janvārī Hamburgā - ar Kijivas "Dynamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!