Foto: RFS

RFS futbola komandas galvenais treneris Viktors Morozs ir lepns par savu komandu, pēc neizšķirta ceturtdien Rīgā UEFA Eiropas līgas mačā ar vienu no turnīra favorītiem Turcijas klubu Stambulas "Galatasaray" preses konferencē teica Morozs.

Jau ziņots, ka RFS un "Galatasaray" cīņa beidzās ar rezultātu 2:2 (1:2).

"Esmu ļoti apmierināts ar šodienas sniegumu, kas mums ļāva sasniegt labu rezultātu, spēlējot ar slavenu klubu. Tas, manuprāt, ir vēsturisks sasniegums," pēcspēles preses konferencē teica Morozs.

Viņš atzīmēja, ka RFS spēlētāji spēlē labi izskatījās gan fiziski, gan savās pozīcijās laukumā, kā arī veidoja labas kombinācijas.

"Esmu lepns par savu komandu," teica treneris, piebilstot, ka nav sarūgtināts par to, ka neizdevās uzvarēt.

"Protams, mums bija vārtu gūšanas iespējas, tai skaitā pēdējā minūtē, taču man šķiet, ka šis rezultāts mūsu komandai ir gana labs," teica treneris. Viņš atzīmēja, ka RFS labi sāka spēli un bija iespēja gūt vārtus, taču pēc tam pretinieki kontrolēja bumbu un mājiniekiem bija problēmas, spēlējot tuvu saviem vārtiem.

"Pāris minūtes pirms otrajiem ielaistajiem vārtiem mēs laukumā nedaudz pārkārtojāmies. Mēs drīz ielaidām vārtus, taču viesu aizsargs Davinsons Sančess izcili piespēlēja, ko mēs negaidījām, jo nedomājām, ka tāda piespēle vispār var būt," par izmaiņām spēles gaitā saka treneris.

"Kopumā jaunā stratēģija bija labāka, un mums bija daudz vieglāk veidot pretuzbrukumus, kuros spēlējām divi pret divi," skaidroja treneris. "Spēlētāji uzbrukuma flangos labi palīdzēja, kā tas notika arī otrajos iesistajos vārtos."

Pirmajā kārtā Latvijas čempione izbraukumā ar 1:4 zaudēja Bukarestes FCSB, bet "Galatasaray" mājās pieveica Grieķijas klubu Saloniku PAOK (3:1).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!