Foto: AP/Scanpix/LETA

Vien 31 gada vecumā trešdien miris atrasts Grieķijas futbola izlases aizsargs Džordžs Boldoks.

Anglijā dzimušais, bet Grieķijas valstsvienību pārstāvējušais Boldoks trešdien atrasts miris baseinā pie savas mājas Glifadā, kas atrodas Atēnu dienvidos. Nāves apstākļi vēl tiek skaidroti.

Notikuma vietā policija centās atdzīvināt Boldoku, taču nesekmīgi, un mediķi pēcāk apstiprināja viņa nāvi, vēsta aģentūra "Reuters".

"Mēs esam ārkārtīgi lielā šokā par Džordža nāvi," paziņojis viņa pārstāvētais Grieķijas grands Atēnu "Panathinaikos". "Mūsu kluba ģimene sēro par šo traģisko nāvi."

Iepriekšējos septiņus gadus Boldoks pārstāvēja Šefīldas "United" komandu, ar to uzspēlējot arī Anglijas Premjerlīgā. Savukārt pēc vienības izkrišanas no šī turnīra futbolists nu jau aizvadītajā vasarā pārcēlās uz Atēnu "Panathinaikos". Dzimis Anglijā, viņš starptautiskā līmenī izvēlējās pārstāvēt Grieķiju, no kurienes nākusi spēlētāja vecmāmiņa. Valstsvienībā Boldoks kopš debijas 2022. gada vasarā paguva aizvadīt 12 mačus. Ceturtdien Grieķijas izlase UEFA Nāciju līgā spēlēs tieši pret Angliju. Tiesa, Boldoks šajā sasaukumā nebija iekļauts komandas kandidātos, bet komandas godinās viņa piemiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!