Foto: Zuma Press/Scanpix/LETA

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Ipswich Town" aizsargs Aksels Tuanzebe guvis nopietnu traumu, mazgājot traukus, vēsta BBC.

Pēc amizantā negadījuma 26 gadus vecais Kongo izlases futbolists Tuanzebe nevarēs spēlēt aptuveni mēnesi, jo, mazgājot traukums, viņš dziļi sagriezis savas rokas īkšķi. Spēlētājam jau veikta operācija.

Tuanzebe bija "Ipswich Town" sākumsastāvā pirmajās sešās Premjerlīgas spēlēs. Klubam šī ir atgriešanās Anglijas elitē, ko tas atstāja 2002. gadā.

Komandas galvenais treneris Kīrans Makena šo negadījumu nodēvējis par ārkārtīgi neveiksmīgi. "Tuanzebe mums būs liels zaudējums, jo viņš sezonu sāka labi. Viņš mums nevarēs palīdzēt labu laiku." Savulaik futbols tika uzskatīts par lielu talantu, viņš ir slavenā Mančestras "United" kluba akadēmijas audzēknis, turklāt izsistās līdz pirmajai komandai, kur gan nostiprināties nespēja.

Vai sports tevi aizrauj arī paša dzīvē? Padari to par savas veselības un labas pašsajūtas ķīlu abonē "Delfi Plus" uz vienu vai diviem gadiem un dāvanā saņem 7 vai 30 dienu perioda karti no "MyFitness"! Vairāk par piedāvājumu uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!