Foto: Imago Sport/Scanpix/LETA

Francijas futbola izlases kapteinis un Spānijas granda Madrides "Real" uzbrucējs Kilians Mbapē varētu būt iekūlies pamatīgās nepatikšanās, jo vietējie mediji viņu saista ir izvarošanas lietu Zviedrijā. Pats futbolists gan izskanējušo informāciju nodēvējis par viltus ziņām.

Tikmēr britu medijs "The Guardian" vēsta, ka Zviedrijas prokuratūra tiešām sākusi izmeklēšanu lietā par izvarošanas gadījumu Stokholmā, taču Mbapē vārds netiek publiski nosaukts. Tikmēr zviedru medijs SVT, citējot dokumentus, kas nonākuši tā žurnālistu rokās, ziņo, ka futbolists tiek turēts aizdomās par izvarošanu. Līdzīgu informāciju pēcāk publicēja arī citi Zviedrijas plašsaziņas līdzekļi.

Incidents noticis 10. oktobrī viesnīcā, kas atrodas Stokholmas centrā. Prokuratūra mediju izplatīto informāciju pagaidām neapstiprina.

Mbapē nepiedalījās Francijas izlases mačos UEFA Nāciju līgā pret Izraēlu un Beļģiju, jo viņš atkopjas no kājas savainojuma. Tā vietā viņš Zviedrijas galvaspilsētā apmeklējis "Chez Jolie" restorānu, bet pēc tam devies uz naktsklubu "V", informē medijs "Aftonbladet".

Savā sociālās vietnes "X" kontā Mbapē izskanējušo informāciju nodēvējis par viltus ziņām, bet viņa pārstāvji piedraudējuši vērsties tiesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!