Foto: Kadrs no video

"Riga" sestdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 33. kārtas mačā izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

Rīdzinieki izbraukumā ar 5:0 (2:0) sagrāva "Daugavpili".

Viesus 22. minūtē vadībā izvirzīja Režinaldu Ramiriss, kurš pēc tam pirmā puslaika izskaņā atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, kad pēc viņa piespēles 43. minūtē 2:0 panāca Gotjē Mankendā.

Pēc divām spēlētāju maiņām otrā puslaika ievadā bumbu kontrolēja daugavpilieši, taču tas neliedza viesiem jau 52.minūtē gūt trešos vārtus, mājinieku vārtsargu pārspējot Milošam Jojičam.

72. minūtē savus otros vārtus mačā guva Mankendā, kurš pēc pretinieku kļūdas raidīja bumbu pilnīgi tukšos vārtos, bet 89. minūtē precīzs bija Eduards Dašķevičs, rezultātam kļūstot 5:0.

Trīs iepriekšējās šīs sezonas savstarpējās spēlēs pārāka ir bijusi "Riga", divreiz uzvarot ar 2:0 un pēdējā spēlē ar 1:0.

Svētdien "Metta" savā laukumā tiksies ar "Grobiņu"/LFS, "Valmiera" - ar "Liepāju" un RFS - ar "Tukums 2000"/"Telms" komandu, bet pirmdien "Auda" savā laukumā uzņems "Jelgavu".

Turnīra tabulā pēc 32 spēlēm RFS kontā ir 81 punkts, "Riga" ir 78 punkti 33 spēlēs, "Valmierai" - 51 punkts 32 mačos, bet "Audai" - 48 punkti. Piektā ar 40 punktiem ir "Daugavpils", "Metta" futbolistiem ir 33 punkti, "Tukums 2000"/"Telms" komandai - 32 punkti, "Liepājai" - 31 punkts, "Grobiņa"/LFS vienībai - 29 punkti, bet 21 punktu ir sakrājusi "Jelgava".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!