Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas Futbola federācija (LFF) pieņēmusi lēmumu līdz ārkārtas stāvokļa beigām apturēt sieviešu futbola turnīru tālāko izspēli, ziņots LFF mājaslapā.

Saistībā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju līdz 6. decembrim un ieviestajiem ierobežojumiem, kas aizliedz dalību sacensībās nepilngadīgām spēlētājām, LFF Futbola attīstības un sieviešu futbola nodaļa nolēmusi apturēt Latvijas sieviešu futbola līgas spēles līdz ārkārtējās situācijas beigām.

LFF cer, ka līdz gada beigām izdosies izspēlēt sacensību pēdējo kārtu un noslēgt sieviešu futbola līgas čempionātu pilnā apmērā. Situācijā, ja atlikušās spēles šogad aizvadīt neizdosies, čempionāts tiks noslēgts ar esošajiem rezultātiem, bet vietu sadalījums tiks noteikts ar koeficienta palīdzību.

Titulu gan jau labu laiku iepriekš nodrošinājusi Rīgas Futbola skolas vienība.

Savukārt šīgada sieviešu futbola 1. līgas čempionāts gan noslēgts, lēmusi LFF Futbola attīstības un sieviešu futbola nodaļa. Līdz ar to vietu sadalījumu turnīra tabulā noteikts ar koeficienta palīdzību. Koeficients tiek izrēķināts, sadalot komandas iegūto punktu skaitu ar komandas nospēlēto spēļu skaitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!