Foto: Optibet Virslīga

Latvijas čempionei futbolā "Valmierai" trešdien gaidāmajā UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas kvalifikācijas mačā jāizvairās no ātri ielaistiem vārtiem, otrdien preses konferencē uzsvēra vienības galvenais treneris Jurģis Kalns.

"Valmiera" trešdien pulksten 18.00 UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas pirmās kārtas atbildes spēlē mājās uzņems Slovēnijas klubu Ļubļanas "Olimpija". Pagājušajā nedēļā Ļubļanā notikušajā spēlē "Valmiera" zaudēja ar 1:2, saglabājot labas cerības iekļūt otrajā kārtā, kur spēlēs uzvarētāja divu maču summā.

"Nedrīkstam pa galvu, pa kaklu mesties uz priekšu, jo ātri ielaisti vārti var mainīt visu spēles ritējumu. Ātri ielaižot, mums būs jāgūst divi vārti, un spēle var aiziet līdz 120 minūtēm. Es paredzu, ka būs 120 minūtes, un domāju, ka tie būs vēl lielāki svētki Valmieras futbola līdzjutēji. Šai spēlei ir citādāks plāns - drošāks, taču tas nav plāns ar pašpārliecinātu spēli, kurā mēs mestos uz priekšu un atdotu pretiniekiem brīvās zonas, presingojot un uzbrūkot," stāstīja "Valmieras" stūrmanis.

Kalns arī solīja izmaiņas sākumsastāvā, taču ne lielas, ņemot vērā Vidzemes kluba sastāva dziļumu un rotācijas iespējas.

Kvalifikācijas otrajā kārtā šī pāra uzvarētāja tiksies ar Suva Rekas "Ballkani" no Kosovas vai bulgāru vienību Razgradas "Ludogorets". Pirmajā mačā "Ballkani" mājās izcīnīja negaidītu uzvaru ar 2:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!