Latvijas čempionvienībai futbolā "Valmiera" FC UEFA Čempionu līgas kvalifikacijā bija pa spēkam pārspēt Ļubļanas "Olimpija" vienību, tomēr komandai atbildes spēlē pārāk ilgi vajadzēja gaidīt pirmo vārtu guvumu, uzskata galvenais treneris Jurģis Kalns.

"Valmiera" trešdien piekāpās Ļubļanas klubam ar 1:2 (0:1),bet divu spēļu summā ar 4:2 pārāki bija "Olimpija" futbolisti. Valmierieši šīs sezonas Eirokausus turpinās UEFA Konferences līgas kvalifikācijā, kur tā spēkosies ar Sanmarino "Tre Penne".

"Domāju, ka šīs dienas spēle parādīja, ka tas bija pa spēkam. Mazas niansītes izšķīra šīs spēles uzvarētāju. Eirokausi nebeidzas, un pēc nedēļas mums ir spēle Sanmarīno, kas arī nebūs viegla pastaiga," pēcspēles preses konferencē norādīja Kalns.

Treneris norādīja, ka daži spēlētāji laukumā izskatījās noguruši, bet tie futbolisti, kuriem tika iedota atpūta iepriekšējā mačā, iespējams, bija zaudējuši tonusu. "Iespējams, vajadzēja rīkoties savādāk," par futbolistu atpūtināšanu sacīja Kalns.

"Ar katru minūti palikām drošāki. Žēl, ka mums ilgi nāca tie pirmie vārti. Ap septiņdesmito minūti bumba jau ripoja vārtos un būtu gūti vārti, ja Leu Gaušu nebūtu pieskāries. Tas būtu vēl devis laiku atgūt vārtus, bet šoreiz tie nāca par vēlu. Vēl divreiz bija vārtsargs fantastiski noreaģēja pie Gaušu sitiena ar galvu un Kristera Čudara sitiena pēc rikošeta," treneris turpināja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!