Foto: AP/Scanpix/LETA

Lietuvas spēcīgākais futbola klubs Viļņas 'Žalgiris' otrdien parūpējās par pārsteigumu UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrās kārtas mačā.

"Žalgiris" futbolisti savā laukumā nospēlēja 2:2 (0:0) ar Turcijas čempioni Stambulas "Galatasaray".

Visi vārti šajā mačā tika gūti otrajā puslaikā. Vispirms trīs minūtes pēc otrā puslaika sākuma Viļņas klubu vadībā izvirzīja nigērietis Matiass Ojevusi, tomēr turpinājumā spēcīgais "Galatasaray" veica ofensīvu un īsā laikā guva divus vārtus. Divas rezultatīvas piespēles izpildīja pazīstamais beļģis Drīss Mertness, 75. un 78. minūtē vārtus gūstot Abdulkerimam Bardakči un Halilam Dervisoglu.

"Žalgiris" futbolisti bija šķietami salūzuši, taču, tuvojoties cīņas izskaņai, atguva otro elpu un izveidoja vairākus labus momentus. Kompensācijas laika otrajā minūtē pēc centrējuma ar pirmo pieskārienu bumbu vārtos iesita Donāts Kaslausks. Būdams ekstāzē par neizšķirta 2:2 panākšanu, viņš gan novilka kreklu, par ko saņēma otro dzelteno kartīti un noraidījumu.

Kazlausks tādējādi nevarēs piedalīties nākamnedēļ Stambulā gaidāmajā atbildes spēlē, kas notiks teju 53 000 skatītāju ietilpīgajā "Nef" stadionā.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!