Foto: AFP/Scanpix/LETA

Francijas futbola zvaigzne Kilians Mbapē nav ieinteresēts uzsākt pārrunas ar Saūda Arābijas kluba "Al-Hilal" pārstāvjiem, kuri izteikuši milzīgu piedāvājumu viņa pārstāvētajai Parīzes "Saint-Germain" (PSG), vēsta Francijas izdevums "L'Equipe".

Jau vēstīts, "Al-Hilal" par Mbapē piedāvāja Parīzes klubam rekordlielus 300 miljonus eiro, turklāt futbolistam arābi esot gatavi maksāt 700 miljonus eiro gadā. Parīzes klubs esot ļāvis "Al-Hilal" tikties ar Mbapē, lai abas puses varētu pārrunāt līguma detaļas.

"L'Equipe" un futbola žurnālists no Itālijas Fabricio Romano ziņo, ka "Al-Hilal" vadība jau ieradās Parīzē, taču Mbapē un viņa pārstāvji esot atteikušies no tikšanās, jo futbolistam neesot nekādas intereses doties spēlēt uz Saūda Arābiju.

PSG vēlas pārdot Mbapē, jo viņš atteicies pagarināt līgumu ar Francijas futbola flagmani. Līgumā atlicis tikai viens gads, un izskanējušas runas, ka uzbrucējs jau panācis vienošanās ar karalisko spāņu klubu Madrides "Real", lai nākamajā vasarā tam pievienotos bez maksas. Savukārt PSG nevēlas palikt bešā un lūko iegūt kompensāciju par 24 gadus veco uzbrucēju.

Mbapē savas dzimtenes lielākajā futbola klubā 260 mačos guvis 212 vārtus un ir tā visu laiku labākais snaiperis.

Saūda Arābija aizvadītā pusgada laikā uz savu līgu pārvilinājusi vairākus augsta līmeņa futbolistus, piedāvājot viņiem ļoti izdevīgus līguma nosacījumu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!