Foto: AP/Scanpix/LETA

Viens no jaunās paaudzes labākajiem futbolistiem Kilians Mbapē esot aizvadījis ļoti konstruktīvas un pozitīvas sarunas ar Francijas futbola grandu Parīzes "Saint-Germain" (PSG), un viņš atgriezies pirmās komandas treniņos. Savukārt aizvadītajā nedēļā arvien skaļāk tiek runāts par cita PSG zvaigznes Neimāra pāreju uz Saūda Arābijas klubu.

Jau vēstīts, ka PSG vadība esot vēlējusies pārdot Mbapē, jo viņš atteicies pagarināt līgumu ar Francijas futbola flagmani. Abu pušu līgumā atlicis tikai viens gads, un izskanējušas runas, ka uzbrucējs jau panācis vienošanās ar karalisko spāņu klubu Madrides "Real", lai nākamajā vasarā tam pievienotos bez maksas. Ūdeni vēl vairāk saduļķoja Saūda Arābijas klubs "Al-Hilal", kas par Mbapē Parīzes klubam piedāvāja rekordlielus 300 miljonus eiro, turklāt futbolistam arābi esot gatavi maksāt 700 miljonus eiro gadā. Parīzes klubs esot ļāvis "Al-Hilal" tikties ar Mbapē, lai abas puses varētu pārrunāt līguma detaļas. Tomēr pats Mbapē neesot vēlējies tikties ar Saūda Arābijas kluba pārstāvjiem.

PSG svētdien apstiprināja, ka Mbapē atgriezies pirmās komandas treniņos. Iespējams, tas saistīts ar to, ka futbola mediji ziņo, ka uzbrucējs esot piekritis pagarināt līgumu. "Pēc ļoti konstruktīvām un pozitīvām diskusijām starp PSG un Mbapē pirms sezonas pirmās spēles spēlētājs atgriezies treniņos ar pirmo komandu," klubs paziņoja savos sociālajos tīklos.

Mbapē sezonas pirmo spēli sestdien starp PSG un "Lorient" vienībām vēroja no tribīnēm, abām vienībām cīnoties neizšķirti 0:0.

Mbapē ir kluba visu laiku rezultatīvākais spēlētājs 260 spēlēs gūstot 212 vārtus. PSG galvenais treneris Luiss Enrika pirms jaunās sezonas bija optimistiski noskaņots par situācijas atrisināšanos. "Viss, kas noticis, jau ir vēsture. Es ceru, ka klubs un spēlētājs panāks vienošanos, jo tā jau ir noticis arī iepriekš," sacīja Enrike.

Tikmēr medijs "Eurosport" ziņo, ka cita PSG zvaigzne Neimārs jau esot vienojies ar "Al-Hilal" par divu gadu līgumu. Parīzes klubs cer brazīlieti pārdot par 80 miljoniem eiro, vēsta ESPN. 2017. gadā Neimars par rekordlielu summu – 222 miljoniem eiro – no "Barcelona" pārcēlās uz PSG.

Tiek vēstīts, ka Neimāra alga Saūda Arābijā būs 160 miljoni eiro.

Šajā starpsezonā izskanēja runas, ka viņš varētu atgriezties Barselonā, tomēr līdz reālam darījumam tas nenonāca.

Neimārs PSG sastāvā aizvadījis 173 spēles, kurās izcēlies ar 118 vārtu guvumiem, tomēr viņam aizvadītajās pāris sezonās nav bijušas labākās attiecības ar kluba vadību un faniem.


Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!