Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Itālijas A sērijas futbola kluba "Napoli" uzbrukuma līderis Viktors Osimens starpsezonā pieņēma lēmumu nepiekrist Saūda Arābijas kluba piedāvājumam, lai arī cik ļoti tas ar savām iespaidīgajām finansiālajām iespējām centās viņu nolīgt.

Osimens saņemto piedāvājumu no Saūda Arābija nosauca par sirreālu, tomēr 24 gadus vecais nigērietis nolēma atteikties no naudas un pieņēma to lēmumu, kas būs labāks viņa karjerai.

"Jo vairāk es viņiem teicu nē, jo vairāk viņi palielināja piedāvājumu," Osimens stāstīja podkāstā "The Obi One". "Tajā nedēļā man bija jāpieņem svarīgs lēmums, taču es visu atstāju Dieva rokās. Es runāju ar atbildīgajiem cilvēkiem, es runāju ar klubu. Viņi nepadevās līdz sava transfēru loga aizvēršanai. Taču man bija jāpieņem tas lēmums, kas būs labāks manai karjerai, neraugoties uz to, ka mēs futbolu tomēr spēlējam arī naudas dēļ."

Osimens aizvadītajā sezonā guva 31 vārtus visos turnīros un palīdzēja "Napoli" kļūt par Itālijas čempionvienību. Starpsezonā par viņa pakalpojumiem interesējās arī Mančestras "United" un Londonas "Chelsea" komandas, tomēr viņš nolēma palikt uzticīgs "Napoli" vienībai.

Saūda Arābijas klubi aizvadītā gada laikā iztērējuši milzīgas naudas summas futbolistu iegādei, cenšoties mainīt pasaules futbola hierarhiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!