Fоtо: Sanita Ieva Sparāne

Par "Optibet" Virslīgas pēdējā mēneša labāko futbolistu nosaukts RFS līderis Jānis Ikaunieks, kura vārti atnesa komandai otro zeltu tās pastāvēšanas vēsturē, informē turnīra rīkotāji.

Savukārt par oktobra-novembra mēneša labāko treneri nosaukts RFS stūrmanis Viktors Morozs.

Oktobra un novembra mēnešos RFS svinēja tikai uzvaras. Oktobrī RFS pārspēja "Audu" (3:0), "Tukums 2000/Telms" (5:4) un "Daugavpils" (3:1), bet novembrī svinēja divas "sausās" uzvaras – 4:0 pret "Super Nova Salaspils" un 1:0 pār "Mettu".

28 gadus vecais Ikaunieks šajā posmā bija īsts RFS līderis - šajos mačos viņš guva četrus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles. Tieši viņš ar uzvaras vārtiem no 11 metru atzīmes sekmēja RFS uzvaru sezonas noslēdzošās kārtas mačā ar "Mettu", kas atnesa viņa klubam čempiontitulu.

Šoreiz mēneša labākā spēlētāja balvai tika izvirzīti arī Baba Musā ("Riga FC"), Aleksejs Saveļjevs ("Auda"), Žiga Lipuščeks (RFS), Karloss Olsess ("Valmiera") un Deniss Pritikovskis ("Super Nova Salaspils").

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !