Mančestras "United" futbolists Alehandro Garnačo svētdien Anglijas premjerlīgas spēlē pret "Everton" izcēlās ar fantastisku vārtu guvumu.

"United" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:0, bet Garnačo ar precīzu sitienu izcēlās jau trešajā minūtē. Pēc Djogu Dalots centrējuma 19 gadus vecais argentīnietis lēcienā atmuguriski izpildīja sitienu, trāpot tālajā vārtu stūrī.

"Es nespēju noticēt, ja godīgi," BBC citēja Garnačo teikto pēc mača. "Es neredzēju, kā es guvu vārtus, bet es dzirdēju fanus un nodomāju: "Ak mans Dievs.""

Mančestras "United" galvenais treneris Eriks ten Hāgs šo nosauca par fantastisku vārtu guvumu. "Tā bija pasaules klase. Mēs esam sezonas sākumā, bet jau tagad varam teikt, ka tas bija sezonas skaistākais vārtu guvums," teica ten Hāgs, kurš norādīja, ka argentīnietim jāturpina progresēt, bet viņam ir potenciāls kļūt par tādu kluba leģendu, kāds ir Veins Rūnijs un Krištianu Ronaldu.

"United" kapteinis Brunu Fernandešs teica, ka viņam nav vārdu, kā noraksturot šo vārtu guvumu. "Tas bija ārpus šīs pasaules. Īpašs sitiens no īpaša futbolista," pauda Fernandešs.

Premjerlīgas kopvērtējumā "United" ar 24 punktiem 13 spēlēs ierindojas sestajā vietā.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !