Fоtо: Al Ettifaq

Nauda nevar nopirkt visu – pēc nieka sešiem mēnešiem Anglijas futbola izlases pussargs Džordans Hendersons vēlas atstāt Saūda Arābiju un atgriezties Eiropā. Apmierinoši neesot ne dzīvošanas, ne futbola apstākļi, tomēr "Liverpool" leģendas Stīvena Džerārda vadītais "Al Ettifaq" klubs savu dārgāko spēlētāju negrasās atlaist vieglu roku.

Pagājušajā vasarā "Liverpool" kapteinis Hendersons pēc 12 gadiem klubā negaidīti nolēma pārcelties uz Saūda Arābiju - "Al Ettifaq" par viņu samaksāja aptuveni 12 miljonus britu mārciņu (14 miljonus eiro), bet futbolista alga tika mēļota 700 000 mārciņu (814 000 eiro) nedēļā. Viņš gan šīs runas noliedza, taču skaidrs, ka spēlētāja atalgojums austrumos krietni pārsniedz viņa reālo tirgus vērtību.

Tomēr nauda acīmredzot nenopērk labsajūtu Saūda Arābijā, un Hendersons vēloties doties prom, kaut gan viņa līgums ir spēkā vēl līdz 2026. gada vasarai. Aģenti spēlētāja pakalpojumus esot piedāvājuši vairākiem Anglijas Premjerlīgas klubiem un Itālijas grandam Turīnas "Juventus", kā arī Vācijas komandām Minhenes "Bayern" un Leverkūzenes "Bayer". Tāpat interese esot no Amsterdamas "Ajax".

"Jāvaicā, vai spēlētājs pirms transfēra vispār izpētīja, uz kurieni dodas."

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !