Foto: Inter Miami CF

Maiami pilsētas futbols Ziemassvētkus sagaidīja itin gaišos toņos - daļēji Deividam Bekhemam piederošo Maiami "Inter" papildināja Urugvajas izlases leģenda Luiss Svaress, kurš tādējādi jaunajā sezonā uzbrukumā apvienos spēkus ar argentīnieti Lionelu Mesi. Abi savulaik vārtsargus taranēja "Barcelona" komandā, taču nu grasās "izlaupīt" futbola trofeju plauktu Ziemeļamerikā.

Pagājusī sezona Svaresam bija iespaidīga. Savā cienījamajā vecumā viņš atstāja ekstāzē Brazīlijas futbola fanus, jo vietējā kluba "Gremio" sastāvā viņš 53 mačos pamanījās iesist 27 vārtus un izpildīt 17 rezultatīvas piespēles, tādējādi atgādinot par savām slavas dienām. Urugvajietis tika nosaukts par vietējās līgas vērtīgāko futbolistu. Viena gada laikā Svaress iemantoja lielu vietējo mīlestību, viņi nevēlējās spēlētāju laist prom, taču pats uzbrucējs jau pāris gadus tiek saistīts ar pāreju uz Maiami, un šoreiz nevarēja atteikt iespējai apvienoties ar Mesi, ar kuru abi ir labi draugi.

Vēl nevienai MLS komandai vēsturē nav izdevies vienas sezonas laikā izcīnīt visus četrus titulus. Vai "Inter" ar kādreizējiem "Barcelona" spīdekļiem mainīs ierasto lietu kārtību?

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!