Foto: DELFI

Zemestrīce Latvijas futbolā nav notikusi, taču priekšā gaida gana būtiskas pārmaiņas – kopš decembra sākuma nacionālā izlase dzīvo bez galvenā trenera. 2023. gada labākais Latvijas futbolists Jānis Ikaunieks šobrīd uzņēmies līdera lomu gan valstsvienībā, gan Latvijas čempiones RFS rindās.

Dažādi baciļi un vīrusi burtiski pārņēmuši varu Latvijā un diemžēl pagājušajā nedēļā piespieda slēgt arī "Bufetes" durvis, taču sanitārā stunda ir galā, dezinfekcija telpās veikta, un mēs esam atpakaļ. Turklāt saglabājot augsti paceltu galvu – jo arī šajā reizē uz tās jāspēj noturēt kronis! Proti, ja iepriekšējā reizē pie mums viesos bija sporta karaliene vieglatlētika, tad šoreiz pa sarkano paklāju uz skatuves soļo pati Viņa Majestāte – sporta karalis futbols.

Brīdis, kad nacionālā izlase stāv uz kārtējo pārmaiņu sliekšņa, bet klubi uzsākuši aktīvu gatavošanos jaunajai sezonai, ir īstais brīdis, lai "Bufetē" aicinātu Latvijas gada labākais futbolistu 2023. gadā, Latvijas čempions RFS sastāvā un vienu no nacionālās izlases līderiem Jāni Ikaunieku. Liepājnieks atklāj ne tikai to, kāpēc šajā starpsezonā vienos šortos un zābakos mīnusa grādos rāpās sniegotās klintīs Polijā un kā Francijā sastapās aci pret aci ar sadistu, bet arī to, kā visvairāk pietrūkst Latvijas futbola klubiem, kas notika ģērbtuvē pie Daiņa Kazakēviča un kurš patlaban ir galvenais favorīts uz vakanto Latvijas izlases trenera krēslu.


"Bufete" ir podkāsts par sportu, kas pulsē ar regularitāti reizi nedēļā un ko veido Latvijas sporta saimniecībā labi atpazīstamas mediju personības – sporta medija MVP galvenais redaktors Ingmārs Jurisons un tv3.lv sporta redaktors Jānis Janševics. Aicinot studijā arī trešo sarunu biedru, podkāsta viesi, katrā no epizodēm apmēram stundas garumā apspriež Latvijas un pasaules sporta aktualitātes. Audio versijā podkāstu iespējams klausīties arī "Spotify", "Apple Podcasts" un "Podbean" platformās.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!