Foto: AFP/Scanpix/LETA

Francijas futbola zvaigzne Kilians Mbapē paziņojis par Parīzes "Saint-Germain" (PSG) pamešanu pēc šīs sezonas, pastiprinot runas par viņa iespējamo pārcelšanos uz Spānijas karalisko klubu Madrides "Real".

PSG un Mbapē bija vienojušies par līgumu līdz 2025. gada vasarai, taču pirms pēdējās sezonas futbolists drīkst izvēlēties – kļūt par brīvo aģentu vai turpināt līgumu. Viņš tagad paziņojis, ka vēlas kļūt par brīvo aģentu un pievienoties citai komandai.

PSG aizvadītajos gados ar naudas taupīšanu nenodarbojās, tāpēc tās sastāvā spēlēja tādi lielmeistari kā Lionels Mesi, Neimārs, Serhio Ramoss un Marko Verati, taču aizvadīto 12 mēnešu laikā kluba vadība lēma veikt izmaiņas savā piegājienā un atstāt "Galacticos" ēru sev aiz muguras. Tomēr Mbapē noturēšana sastāvā bija tās prioritāte, neraugoties uz viņa milzīgo algu.

Mbapē PSG komandai pievienojās 2017. gadā par 180 miljoniem eiro, kad pārcēlās no "Monaco" vienības. Viņš sešarpus gadu laikā klubā ir guvis 243 vārtus 290 spēlēs visos turnīros.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!