Foto: IIHF

Latvijas hokeja izlase uzzinājusi savu 2025. gada spēļu kalendāru pasaules čempionātam Zviedrijā. Latvieši turnīru sāks ar maču pret Franciju, bet grupu turnīru noslēgs ar dueli pret Austriju.

Latvijas hokejisti gaidāmā pasaules čempionāta spēles aizvadīs Stokholmas apakšgrupā, kamēr otra grupa cīnīsies Herningā.

A grupas turnīru Latvijas izlase uzsāks ar spēli 10. maijā pulksten 21.20, tiekoties ar Francijas valstsvienību. Dienu vēlāk pulksten 17.20 būs jāspēkojas ar Kanādas izlasi, bet 13. maijā pulksten 17.20 Latviju sagaida duelis ar Slovēniju.

14. maijā pulksten 21.20 būs jāspēkojas ar čempionāta mājinieci Zviedriju, bet tad Latvijas izlasei būs divas brīvas dienas, pēc kurām 17. maijā pulksten 13.20 risināsies duelis ar Somiju. Priekšpēdējā grupu turnīra spēlē Latvija 18. maijā pulksten 21.20 spēkosies ar Slovākiju, bet noslēdzošajā mačā A grupā latvieši pulksten 13.20 duelēsies ar Austriju.

B grupā Herningā spēkosies Čehijas, Dānijas, Vācijas, Kazahstānas, Norvēģijas, Šveices, ASV un Ungārijas valstsvienības.

2024. gada pasaules čempionātā Čehijā Latvijas hokejisti B apakšgrupā ierindojās piektajā vietā, neiekļūstot ceturtdaļfinālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!