Foto: Kadrs no video

44 gadu vecumā miris bijušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vašingtonas "Capitals" uzbrucējs Stīvens Pīts, kuru notriekusi kāda automašīna.

Pītu kā gājēju notrieca kāds auto augusta beigās Lenglijā, kas atrodas apmēram 50 kilometrus no Vankūveras. Visu šo laiku pēc incidenta mediķi cīnījās par bijušā hokejista dzīvību, bet glābt viņu neizdevās.

1998. gada NHL draftā Pītu ar augsto 32. numuru izvēlējās Anaheimas "Mighty Ducks". Profesionālās karjeras laikā viņš NHL nospēlēja četras sezonas, kopumā laukumā izejot 130 spēlēs. Tā kā Pīta loma laukumā vairāk bija kā "policistam", uzbrucējs ar rezultativitāti neizcēlās (8+2), bet šajos mačos nopelnīja 234 soda minūtes.

2007. gadā pēc daudzajām traumām Pīts 27 gadu vecumā noslēdza profesionālā hokejista karjeru. Pēc hokejista karjeras beigām Pīts cīnījās ar vairāku smadzeņu satricinājumu sekām, pievērsās kaitīgiem ieradumiem, cīnoties ar alkohola un narkotiku atkarībām. 2015. gadā viņu sodīja par ļaunprātīgu dedzināšanu, kā rezultātā nodega viņa tēva māja. Pēdējos gados viņa veselība pasliktinājās, bijušajam hokejistam bija atmiņas zudumi, Pīts arī kļuva par bezpajumtnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!