Latvijas hokeja centra uzbrucējs Rodrigo Ābols ir pietiekami prasmīgs spēlētājs, lai jau Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas sākumā būtu Filadelfijas "Flyers" sastāvā, uzskata komandas apskatnieki. Arī kluba ģenerālmenedžeris Denijs Briērs ir pārliecināts, ka latvietis būs viens no tiem hokejistiem, kurš treniņnometnes laikā mēģinās apliecināt savu lietderību NHL līmenim.

Filadelfijas "Flyers" ceturtdien sāks savu oficiālo treniņnometni pirms jaunās NHL sezonas. Galvenā trenera Džona Tortorellas treniņnomentes parasti esot diezgan smagas, un tajā kopumā piedalīsies 58 spēlētāji. Starp 32 uzbrucējiem atrodams arī 28 gadus vecais latvietis Rodrigo Ābols, kurš diezgan negaidīti aizvadītajā vasarā noslēdza viena gada divvirziena līgumu par 775 000 ASV dolāriem sezonā.

"Flyers" interese par Ābolu esot parādījusies pēkšņi, un latvietis nolēma, ka trešo reizi mēģinās iekļūt pasaules hokeja mekā. Turklāt viņam varētu būt diezgan labas cerības iekļūt sastāvā, jo šobrīd konkurence centra uzbrucēja pozīcijā ir neliela, ja salīdzina ar citām NHL komandām.

Izskanējušas prognozes, ka Ābols aizvadīs vismaz trīs pārbaudes spēles, kurās viņi varēs sevi apliecināt.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!