Foto: Philadelphia Flyers

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmmsezonas pārbaudes spēlē pirmdien Filadelfijas "Flyers" bez Rodrigo Ābola sastāvā ar rezultātu 0:5 kapitulēja Monreālas "Canadiens". Citā mačā nepiedalījās arī Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs Elvis Merzļikins.

Ābols svētdien "Flyers" sastāvā piedalījās mačā pret Vašingtonas "Capitals", palīdzot komandai uzvarēt ar 6:2. Jau pirmdien Filadelfijas komanda aizvadīja nākamo spēli, bet galvenais treneris Džons Tortorella preses konferencē pirms mača stāstīja, ka veiks diezgan lielu sastāva rotāciju. Tāpēc Ābols netika pieteikts spēlei.

"Flyers" hokejisti izdarīja 25 metienus pa vārtiem, bet tā arī ne reize nepārspēja pretinieku vārtsargu. Savukārt Monreālas "Canadiens" vajadzēja tikai 26 metienus, lai gūtu piecus vārtus.

Nākamā Filadelfijas komandas pārbaude spēle paredzēta naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika, kad tā spēkosies ar Ņujorkas "Islanders". Savukārt NHL regulāro čempionātu "Flyers" sāks 12. oktobrī pret Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks".

Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" bez vārtsarga Elvja Merzļikina pieteikumā ar 1:6 piekāpās Bufalo "Sabres".

"Blue Jackets" vārtu drošība pirmajās divās trešdaļās bija uzticēta Džetam Grīvsan, kurš atvairīja 12 no 15 mājinieku metieniem, bet trešajā periodā vārtus sargāja 18 gadus vecais Evans Gārdners, kurš atvairīja 11 no 14 metieniem.

"Blue Jackets" nākamo pārbaudes spēli aizvadīs naktī uz ceturtdienu, kad tiksies ar Sentluisas "Blues". Savukārt regulāro čempionātu Merzļikina komanda uzsāks 11. oktobrī pret Minesotas "Wild".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!