Foto: Artūrs Stiebriņš

Rīgas "Mogo"/RSU un Jelgavas "Zemgale"/LBTU trešdien savā laukumā svinēja pārliecinošas uzvaras "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlēs.

"Mogo"/RSU" ar 10:2 (3:0, 5:0, 2:2) pārspēja līdervienību Tallinas "Panter".

Trīs rezultativitātes punktus sakrāja Gints Meija (1+2) un aizsargs Renarts Bērziņš (0+3), pa diviem - Timurs Solostejs, Ernests Krūms, Gatis Sprukts (visiem - 2+0), Deivids Sarkanis (1+1), aizsargs Krišjānis Rēdlihs un Rolans Vasiļjevs (abiem - 0+2), bet vārtus guva arī Elviss Želubovskis un Kristers Ansons.

Pretiniekiem, kuri pirmos vārtus guva, kad rezultāts jau bija 0:9, vārtus guva Savelijs Novikovs un Daņiils Fursa.

Uzvarētāju vārtos Henrijs Ančs atvairīja 20 metienus, bet pa viesu vārtiem tika izdarīti 53 metieni.

"Zemgalei"/LBTU ar 10:1 (6:0, 2:0, 2:1) pārspēja Viļņas "7bet Hockey Punks".

Pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja Rustams Begovs, Kevins Strādnieks (abiem - 1+2) un aizsargs Artūrs Brikmanis (0+3), pa diviem - Aleksandrs Zaprivoda (2+0), Gatis Gricinskis, Toms Mots, Markuss Streikišs, Dāniels Andersons (visiem - 1+1), Kristaps Roķis un Gustavs Millers (abiem - 0+2), bet vārtus guva arī Pēteris Purmalis un Roberts Vītols.

Mača pēdējos vārtus guva viesu spēlētājs Timons Mažulis.

Vārtos Mariuss Bajaruns-Galejs atvairīja 23 metienus, bet pa viesu vārtiem tika izdarīti 59 metieni.

Ar septiņās cīņās sakrātiem desmit punktiem turnīra tabulas augšgalā joprojām ir Tallinas "Panter", piecās spēlēs deviņi punkti ir "Mogo"/RSU, astoņi punkti - "Zemgalei"/LBTU, bet četri punkti četrās spēlēs - Rīgas "Prizma".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!