Foto: Philadelphia Flyers

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlēs ceturtdien, 3. oktobrī, ar rezultatīvu piespēli izcēlās Rodrigo Ābols, palīdzot Filadelfijas "Flyers" ar 5:4 (1:1, 2:1, 2:2) pieveikt Ņūdžersijas "Devils".

Otrā perioda sākumā vairākumā Ābols atdeva piespēli Džonam Rendalam Avonam, kurš pēc caurgājiena no savas aizsardzības zilās līnijas ar plaukstas metienu guva vārtus, panākot 2:1.

Visā mačā Ābols nospēlēja 17:43 minūtes, bloķēja divus pretinieku metienus, divreiz pielietoja spēka paņēmienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Flyers" šī bija pēdējā spēle, bet NHL regulāro sezonu Filadelfijas komanda sāks 11. oktobrī ar spēli pret Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks".

"Flyers" pēdējā pārbaudes spēle nebija gluži kā labāko spēku pārbaude pirms NHL jaunās sezonas. Pretinieku "Devils" galvenie spēki atrodas jau Prāgā, kur piektdien un sestdien sāks NHL sezonu ar "Global Series" spēlēm pret Bufalo "Sabres". Tāpēc arī "Flyers" pēdējā pārbaudē vairāk izmantoja mazāk pieredzējušos hokejistus, bet komandu vadīja galvenā trenera Džona Tortorelas asitenti.

Citā pārbaudes mačā Kolumbusas "Blue Jackets" ar Elvi Merzļikinu vārtos ar 1:3 (1:0, 0:1, 0:2) piekāpās Pitsburgas "Penguins". Merzļikins mačā atvairīja 21 no 23 pretinieku metieniem, trešo reizi ripai ielidojot jau tukšos "Blue Jackets" vārtos.

"Blue Jackets" piektdien aizvadīs savu pēdējo pārbaudes spēli, vēlreiz tiekoties ar "Penguins", bet regulāro sezonu Kolumbusas hokejisti sāks 10. oktobrī ar spēli pret Minesotas "Wild".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!