Foto: Kadrs no video

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Floridas "Panthers" latviešu aizsargs Uvis Balinskis pēc zaudējuma sezonas otrajā mačā atzina, ka komandai jāpiestrādā pie vairākuma izspēles, kas konkrētajā mačā nedaudz iegāza.

"Panthers" sezonas pirmajā spēlē savās mājās svētku atmosfērā ar 6:4 uzvarēja Bostonas "Bruins", bet Balinskis izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Savukārt ceturtdien otrajā mačā "Panthers" viesos ar 1:3 zaudēja Otavas "Senators".

"Viņiem pirmā spēle mājās, tāpēc bija aktīvi. Mēs bijām lēni sākumā un nebijām gatavi ieiet spēlē jau no sākuma," par maču saka Balinskis. "Pamodāmies otrajā periodā, sākām spēlēt savu spēli. Jā, pirmajā bijām lēnāki, bet otrajā un trešajā periodā bijām labāki."

Latviešu aizsargs mačā divas ar pusi minūtes darbojās vairākumā, tomēr "Panthers" cīņā neizmantoja divus vairākumus. Pretinieki izmantoja vienu no trijiem vairākumiem. "Grūti spēlēt, ja neiemetam vairākumā. Mums vajag tos golus. Jāturpina strādāt, jādabū ripa vārtos."

Runājot par sezonas sākuma pirmajām divām spēlēm, Balinskis atbildēja diplomātiski: "Jūtos labi. Spēlēju savu spēli, cenšos palīdzēt komandai uzvarēt."

Sezonas turpinājumā Stenlija kausa ieguvējus sagaida vēl trīs izbraukuma spēles – pret Bufalo "Sabres", "Bruins" un Elvja Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets".

Vai sports tevi aizrauj arī paša dzīvē? Padari to par savas veselības un labas pašsajūtas ķīlu abonē "Delfi Plus" uz vienu vai diviem gadiem un dāvanā saņem 7 vai 30 dienu perioda karti no "MyFitness"! Vairāk par piedāvājumu uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!