Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas hokeja aizsargam Uvim Balinskim pirmdien gaidāmajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Floridas "Panthers" spēlē vajadzēs darboties arī kā uzbrucējam, paziņoja komandas galvenais treneris Pols Morīss.

"Panthers" nākamo spēli aizvadīs pirmdien pulksten 20.00 pēc Latvijas laika, izbraukumā spēkojoties ar Bostonas "Bruins".

"Panthers" šobrīd savainojumu dēļ spēlēt nevar trīs uzbrucēji – Aleksandrs Barkovs, Tomass Noseks un Džastins Sourdifs. Saslimšanas dēļ laukumā nevarēs doties arī Metjū Tkačuks. Tā kā komanda šobrīd ir izbraukumā un tai pietrūkst viens uzbrucējs, "Panthers" nāksies maču pret "Bruins" aizvadīt ar 11 uzbrucējiem un septiņiem aizsargiem.

Kā raksta "Panthers" apskatnieks kluba mājaslapā Džeimesons Olivs, tad komandas galvenais treneris Morīss nolēmis Balinskim dot spēles laiku uzbrucēja pozīcijā. Kā zināms, latvietis ir uzbrūkošā tipa aizsargs, un viņam šajā sezonā komandā dota loma arī spēlē vairākumā.

Šajā sezonā Balinskis trīs NHL spēlēs izdarījis vienu rezultatīvu piespēli.

Vai sports tevi aizrauj arī paša dzīvē? Padari to par savas veselības un labas pašsajūtas ķīlu abonē "Delfi Plus" uz vienu vai diviem gadiem un dāvanā saņem 7 vai 30 dienu perioda karti no "MyFitness"! Vairāk par piedāvājumu uzzini šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!