Foto: Rytíři Kladno

Latvijas uzbrucējs Eduards Tralmaks trešdien Čehijas hokeja ekstralīgas mačā atdeva divas rezultatīvas piespēles, otro no tām uzvaras vārtu guvumā papildlaikā.

Tralmaks un Kladno "Rytirzi" viesos ar 6:5 (1:4, 2:1, 2:0, 1:0) papildlaikā pārspēja Vītkovices "Ridera", kuras rindās spēlēja Roberts Bukarts, bet pieteikumā nebija Riharda Bukarta.

Vispirms Tralmaks 38. minūtē palīdzēja panākt 2:4, kā arī pēc viņa piespēles papildlaika ceturtajā minūtē uzvaras vārtus guva Mičs Haltss. Latviešu uzbrucējs iepriekšējos divos mačos nepiedalījās, jo bija saņēmis diskvalifikāciju par rupju spēli 9. oktobra cīņā pret Plzeņas komandu.

Tralmaks šajā cīņā uz ledus bija 24 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā septiņas reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +3. Bukarts 16 minūtēs un 47 sekundēs statistikas ailēs neatzīmējās, cīņu pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Citā mačā, kurā laukumā bija četri latvieši, nevienam no viņiem punktus negūstot, Oskara Batņas un Ralfa Freiberga pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" mājās ar 5:1 (4:1, 1:0, 0:0) pārspēja Karlovi Vari "Energie" ar Jāni Jaku un Robertu Mamčicu sastāvā.

No Latvijas hokejistu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā - pirmajā vietā - ir Kristapa Zīles pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas 11 mačos iekrājusi 22 punktus.

Iepriekšējā sezonā Tršinecas "Ocelari" finālsērijā ar 4-3 pieveica pamatturnīra uzvarētāju Pardubices "Dynamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!