Foto: HK Zemgale/LBTU

Jelgavas "Zemgale"/LBTU sestdien piedzīvoja zaudējumu "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē.

"Zemgale"/LBTU savā laukumā ar rezultātu 1:2 (0:1, 0:1, 1:0) piekāpās Tallinas "Panter".

Pirmās trešdaļas ievadā viesus vadībā izvirzīja Andre Linde, bet otrā perioda vidū talliniešu pārsvaru dubultoja Daniils Fursa. Laukuma saimnieki guva vārtus tikai 58. minūtē, kad "Panter" vārtsargu pārspēja Kristaps Roķis. Turpinājumā Jelgavas komanda nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču līdz pat finālsvilpei rezultāts saglabājās par labu Tallinas vienībai.

"Zemgale"/LBTU vārtus sargāja Aksels Ozols, kurš atvairīja 14 ripas, bet otrā laukuma pusē Vilems Henriks Koitmā tika galā ar 51 metienu.

Tallinas "Panter" ar 20 punktiem 12 spēlēs kļuvusi par turnīra līderi, "Mogo"/RSU desmit spēlēs ir 19 punkti, bet "Zemgale"/LBTU iekrājusi 17 punktus 11 cīņās. Septiņi punkti astoņos mačos ir Rīgas "Prizma" vienībai, bet "Rīgas hokeja skola" ar vienu punktu astoņās spēlēs ir sestā septiņu komandu čempionātā.

Latviju turnīrā pārstāv "Mogo"/RSU, "Rīgas hokeja skola", "Zemgale"/LBTU un "Prizma", Lietuvu - Elektrēnu "Energija" un Viļņas "7bet Hockey Punks", bet Igauniju - Tallinas "Panter".

OHL izslēgšanas spēļu uzvarētājs tiks kronēts par Baltijas čempionu, bet augstākās vietas ieņēmušās Latvijas un Lietuvas vienības tiks atzītas par savu valstu čempionēm.

OHL čempionātā komandas aizvada sešu apļu turnīru, tiekot izspēlētām 126 spēlēm.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem kļuva "Mogo"/RSU hokejisti, kuri finālsērijā ar 4-1 pārspēja "Zemgale"/LBTU komandu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!