Foto: Publicitātes foto

"Mogo/LSPA" sestdien Latvijas atklātā čempionāta mājas spēlē ar 12:4 uzvarēja Kauņas "City" hokejistus. "Mogo/LSPA" labā četrus vārtus guva Kārlis Ozoliņš, divus Elviss Želubovskis, pa vieniem Reinis Lejnieks, Ernests Krūms, Toms Opelts, Artūrs Ozoliņš, Krišjānis Rēdlihs un Rūdolfs Maslovskis.

"Mogo/LSPA" vārtos stājās Kārlis Beķeris-Brīvkalns, Kauņas komandā vārtu drošība tika uzticēta 21 gadu vecajam Latvijas vārtsargam Enestam Tomasam. Jau pirmajās četrās minūtēs mājnieki pēc Reiņa Lejnieka un Ernesta Krūma metieniem izvirzījās vadībā 2:0. Turpinājumā trīs vārtus pēc kārtas guva Kārlis Ozoliņš. Vispirms "Mogo/LSPA" uzbrucējs bija pirmais pie ripas pēc Elvisa Želubovska metiena, pēc nepilnām četrām minūtēm izmantoja Nika Zīles piespēli, un visbeidzot precīzi meta pēc Rūdolfa Maslovska piespēles no aizvārtes. Perioda izskaņā Lukass Žukausks ieslidoja mājnieku zonā un ar precīzu metienu samazināja rezultāta starpību.

Otrā trešdaļa veiksmīgāk sākās Kauņas hokejistiem - Aivars Bendžus ar metienu virs Beķera-Brīvkalna ķērājcimda guva viesu otros vārtus. Toms Opelts viesu nomaiņas brīdī izslidoja viens pret vārtsargu un meta ripu starp Tomasa kājsargiem - 6:2. Pēc piecām minūtēm Pauļus Gribausks trešo reizi pārspēja Beķeri-Brīvkalnu, bet Artūrs Ozoliņš vairākumā atjaunoja četru ripu pārsvaru. Atlikušajās minūtēs vairākumu izmantoja arī viesi - savus otros vārtus guva Bendžus.

Trešā perioda sākumā pēc Mārtiņa Šulca piespēles Kārlis Ozoliņš meta ripu gandrīz pilnībā tukšos vārtos, gūstot savus ceturtos vārtus. Artūrs Ozoliņš vairākumā pie tālā vārtu staba atrada nepieskatīto Elvisu Želubovski un pēc divām minūtēm Artūra Ozoliņa piespēli izmantoja Krišjānis Rēdlihs. Mača pēdējās minūtēs pēc saspēles ar Kārli Ozoliņu Tomasu pārspēja Rūdolfs Maslovskis un burzmā pie vārtiem punktu spēlei pielika Želubovskis - "Mogo/LSPA" uzvara 12:4.

Mogo/LSPA komandā par labāko spēlētāju tika atzīts vārtsargs Kārlis Beķeris-Brīvkalns, Kauņas "City" vienībā Aivars Bendžus.

Nākamo spēli "Mogo/LSPA" aizvadīs trešdien, 19.oktobrī, izbraukumā tiekoties ar Elektrēnu "Energija" hokejistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!