Latvijas U-18 hokejisti ceturtdien pasaules čempionāta pirmajā mačā nevajadzīgās epizodēs pārkāpa noteikumus, pēc zaudējuma teica valstsvienības galvenais treneris Oļegs Sorokins.

Jau ziņots, ka Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase ceturtdien Bāzelē pasaules čempionāta augstākās divīzijas pirmajā spēlē ar rezultātu 1:7 (0:0, 0:3, 1:4) zaudēja ASV, četras ripas ielaižot mazākumā.

"Tās daudzās lietas, ko runājām, viņi patiešām arī darīja. Pirmajā periodā spēlējām lieliski, žēl, ka bija krietni par daudz noraidījumu. Ne visi no tiem bija attaisnojami. Puiši bija labi noskaņojušies spēlei un nedaudz pāršāva pār strīpu, mēģinot labi darboties spēka spēlē un tikt pie pazaudētajām ripām," sarunā ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) teica Sorokins.

Pēc mača pret ASV piektdien Latvija tiksies ar Somiju, 23.aprīlī aizvadīs cīņu ar mājinieci Šveici, bet 24.aprīlī spēkosies ar Norvēģiju.

Pasaules čempionāta ceturtdaļfināli notiks 27.aprīlī, pusfināli paredzēti 29.aprīlī, bet godalgas tiks sadalītas vēl dienu vēlāk. Pēdējo divu vietu ieguvējas apakšgrupās cīnīsies par vietas saglabāšanu elites divīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!