Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē naktī uz piektdienu piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres".

"Sabres" hokejisti Pitsburgā ar 1:3 (0:0. 1:1, 0:2) piekāpās vietējai "Penguins" komandai. Bufalo šī bija ceturtā pārbaudes spēle un otrais zaudējums.

Tikmēr Girgensons aizvadīja savu pirmo pirmssezonas pārbaudes spēli. Uz ledus viņš pavadīja 11:32 minūtes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem un divcīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētāju rindās divas ripas iemeta Drū O'Konors, kurš tika nosaukts par spēles pirmo zvaigzni, bet "Sabres" vienīgos vārtus guva Teidžs Tompsons. Viņš pagājušajā sezonā ar 47 vārtiem bija komandas labākais snaiperis.

"Sabres" priekšā vēl trīs pārbaudes spēles, bet regulāro sezonu komanda sāks 12. oktobrī mājās pret Ņujorkas "Rangers".

Savukārt vārtsargs Artūrs Šilovs palika rezervē, kamēr Vankūveras "Canucks" izbraukumā ar 1:3 (0:1, 1:0, 0:2) piekāpās Sietlas "Kraken". Komanda zaudējusi visās trīs pārbaudes spēlēs. Vankūveras vārtus šajā mačā sargāja Tečers Demko, kurš atvairīja 25 no 28 metieniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!