Fоtо: AP/Scanpix/LETA

Latviešu aizsargs Uvis Balinskis naktī uz piektdienu tika pie liela spēles laika Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlē, kurā Floridas "Panthers" guva uzvaru.

"Panthers" izbraukumā ar 6:3 (1:1, 2:2, 3:0) pārspēja Tampabejas "Lightning".

Balinskis uz ledus pavadīja 20:58 minūtes, kas bija otrais lielākais spēles laiks Floridas komandā, turklāt viņš bija pirmajā maiņā. Latvietis paguva izpildīt četrus metienus pa vārtiem, pielietot vienu spēka paņēmienu un nopelnīt pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Panthers" uzvaru šajā mačā ar diviem vārtiem kaldināja Kevins Stenlunds, bet izšķirošo pārsvaru Florida ieguva trešajā periodā, kas tika sākts ar neizšķirtu 3:3. 51. minūtē uzvaru nesošo ripu iemeta Džastins Sardifs. Viņu arī nosauca par dueļa spilgtāko zvaigzni.

Balinskis piedalījies četrās no piecām "Panthers" pārbaudes spēlēm, bet gatavošanās sezonai tiks noslēgta sestdien ar vēl vienu cīņu pret "Lightning". Jauno sezonu Florida sāks 12. oktobrī pret Minesotas "Wild".

Citā pārbaudes mačā ārpus pieteikuma palika vārtsargs Elvis Merzļikins, bet Kolumbusas "Blue Jackets" mājās ar 2:4 (0:2, 1:0, 1:2) piekāpās Vašingtonas "Capitals". Nesenais Kolumbusas jaunieguvums no Vankūveras "Canucks" komandas Spensers Mārtins atvairīja 34 no 37 metieniem, tiekot nosaukts par cīņas trešo spožāko zvaigzni.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !