Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs ceturtdien Latvijas hokejistu Zemgus Girgensona un Uvja Balinska pārstāvētajām komandām bija mainīgas sekmes.

Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar rezultātu 3:4 savā laukumā piekāpās Kalgari "Flames".

Girgensons šajā mačā nospēlēja 11:34 minūtes, kuru laikā izcēlās ar trīs spēka paņēmieniem. Metienus pa vārtiem latvietis neizdarīja un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Sabres" hokejisti šajā mačā trīs reizes nonāca iedzinējos un trīs reizes spēja rezultātu izlīdzināt. Uzvaru "Flames" komandai nodrošināja Adams Ružička, precīzi metot spēles 45. minūtē. Uzvarētājiem vārtus guva arī Džonatans Huberdo, Volkers Dērs un Bleiks Koulmens.

"Sabres" vienībā precīzs bija Ēriks Džonsons, Teidžs Tompsons un Džons Peterka.

Sezonas ievadā Bufalo vienība izcīnījusi vienu uzvaru četrās spēlēs.

Citā mačā Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" ar rezultātu 3:1 pieveica Toronto "Maple Leafs".

Balinskis laukumā pavadīja 12:10 minūtes, kuru laikā izdarīja divus spēka paņēmienus un nopelnīja divu minūšu noraidījumu. Maču latvietis noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Kevins Stenlunds, Olivers Ekmans-Larsons un Sems Reinhārts izcēlās ar vārtu guvumiem "Panthers" labā, bet Mičs Mārners bija vienīgo vārtu autors "Maple Leafs" sastāvā.

"Panthers" četrās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras.

Floridas vienība nākamo maču aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems savainotā Teodora Bļugera pārstāvētos Vankūveras "Canucks".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!