Foto: Publicitātes attēli
Hokeja skola "Rīga" (HS "Rīga") svētdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) spēlē piedzīvoja zaudējumu pret Tallinas "Panter", kuru dienu iepriekš pārliecinošo uzvarēja.

Rīdzinieki savā laukumā ar rezultātu 1:4 (1:1, 0:0, 0:3) piekāpās "Panter".

Pirmajā trešdaļā pēc spēlētām 13 minūtēm vadībā izvirzījās viesi, taču trīs minūtes vēlāk rezultātu izlīdzināja Rodions Boltramovičs.

Pēc neizmantotiem četriem rīdzinieku vairākumiem otrajā periodā tallinieši noslēdzošajā trešdaļā guva trīs vārtus piecu minūšu laikā un nodrošināja panākumu.

Mājinieku vārtus sargāja Linards Feldbergs, kurš atvairīja 37 ripas, kamēr otrā laukuma galā Jese Makajs tika galā ar 20 metieniem pa Tallinas komandas vārtiem.

Dienu iepriekš HS "Rīga" svinēja uzvaru ar 5:1.

Turnīra tabulā pirmās piecas vietas aizņem Latvijas komandas. Turnīra līdere ar 18 punktiem desmit mačos ir "Zemgale"/LBTU, pa 14 punktiem desmit mačos ir "Mogo"/LSPA un "Kurbads, bet 11 spēlēs - "Prizma". Hokeja skola "Rīga" ar astoņiem punktiem astoņās cīņās atrodas piektajā pozīcijā.

OHL četru apļu pamatturnīrs noslēgsies 28.februārī, bet izslēgšanas spēļu turnīrā tiks noskaidroti OHL un Baltijas čempioni.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiks līdz trim uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL galveno trofeju norisināsies līdz četriem panākumiem.

2023./2024.gada sezonā Baltijas čempionātā piedalās Rīgas "Prizma", Hokeja skola "Rīga", Jelgavas "Zemgale"/LBTU, "Mogo"/LSPA un "Kurbads" no Latvijas, "Kaunas City", Elektrēnu "Airwell-Energija", Viļņas "7BET-Hockey Punks" no Lietuvas un Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

Arī šajā sezonā Ukrainas pilsoņiem OHL čempionātā netiek piemērots leģionāru jeb ārvalstu hokejistu statuss, bet Krievijas un Baltkrievijas spēlētājiem ir liegts startēt OHL.

Pērn par čempioni kļuva "Zemgale"/LBTU, kas finālā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica "Mogo"/LSPA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!