Foto: Publicitātes foto

"Mogo"/LSPA komanda svētdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) mačā pārspēja Elektrēnu "Airwell-Energija", kuru uzvarēja arī sestdien notikušajā spēlē.

"Mogo"/LSPA viesos uzvarēja ar rezultātu 4:0 (2:0, 1:0, 1:0).

Divus vārtus viesiem guva Ričards Puriņš, bet pa reizei lietuviešus pārspēja Gints Meija un Antons Siņegubovs. Henrijs Ančs atvairīja visus 12 metienus, bet "Mogo"/LSPA pa Maksima Duves vārtiem meta gandrīz četras reizes vairāk, izdarot 45 raidījumus.

Sestdien rīdzinieki bija pārāki ar 10:2.

Turnīra tabulā līdere ar 26 punktiem 14 mačos ir "Zemgale"/LBTU, 22 punktus 14 cīņās guvusi "Mogo"/LSPA, 20 punkti 13 spēlēs ir Kurbads" hokejistiem, bet 14 punkti 13 spēlēs ir "Prizma" vienībai. Hokeja skola "Rīga" ar astoņiem punktiem desmit cīņās atrodas sestajā pozīcijā.

OHL četru apļu pamatturnīrs noslēgsies 28.februārī, bet izslēgšanas spēļu turnīrā tiks noskaidroti OHL un Baltijas čempioni.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiks līdz trim uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL kausu norisināsies līdz četriem panākumiem.

2023./2024.gada sezonā Baltijas čempionātā piedalās Rīgas "Prizma", Hokeja skola "Rīga", Jelgavas "Zemgale"/LBTU, "Mogo"/LSPA un "Kurbads" no Latvijas, "Kaunas City", Elektrēnu "Airwell-Energija", Viļņas "7BET-Hockey Punks" no Lietuvas un Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

Arī šajā sezonā Ukrainas pilsoņiem OHL čempionātā netiek piemērots leģionāru jeb ārvalstu hokejistu statuss, bet Krievijas un Baltkrievijas spēlētājiem ir liegts startēt OHL.

Pērn par čempioni kļuva "Zemgale"/LBTU, kas finālā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica "Mogo"/LSPA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!