Latvijas hokeja izlases decembra treniņnometnei pievienojies vārtsargs Mareks Mitens un aizsargs Renarts Alksnis, vēsta Latvijas Hokeja federācija. Savukārt no komandas izkritis Ronalds Ķēniņš.

Savainojuma dēļ izlasei nepievienosies aizsargs Nauris Sējējs no Šveices kluba "Kusnacht Lions". Viņa vietā uz nacionālo komandu izsaukts "Optibet" hokeja līgas rezultatīvākais aizsargs Renarts Alksnis no "Zemgale"/LBTU vienības.

Tāpat valstsvienībai pievienosies arī vārtsargs no Ziemeļamerikas – Mareks Mitens, kurš ar komandu sāks gatavošanos "Kaufland" kausam.

Vēlāk kļuva zināms, ka Latvijas izlase nepalīdzēs arī pieredzējušais Šveices kluba "Lausanne" uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, kura vietā būs Kristaps Roķis.

Mitens 2022./2023. gada sezonā guva cirkšņa savainojumu. Viņam tika veikta operācija, pēc kuras vajadzēja ilgu rehabilitācijas periodu. Šajā sezonā vārtsargs joprojām nav aizvadījis nevienu spēli.

Šajā treniņnometnē Latvijas izlases kandidātu sarakstā ir trīs vārtsargi – Ivars Punnenovs, Ēriks Vītols, Arginto Milbergs un Mitens.

Bratislavā gaidāmā "Kaufland" kausa izcīņa startēs no 13. līdz 15. decembrim. Vītoliņa vadītā komanda turnīru sāks 14. decembrī, kad plkst.19:00 pēc Latvijas laika spēkosies ar Norvēģijas valstsvienību. Savukārt 15. decembrī valstsvienība plkst.19:00 (pēc Latvijas laika) tiksies ar mājiniekiem Slovākiju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!