Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā otrdien, 12. decembrī, uzvaru trešajā spēlē pēc kārtas izcīnīja Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks", bet panākumu sērija pārtrūka Uvja Balinska pārstāvētajai komandai Floridas "Panthers".

"Canucks" mača sākumā zaudēja vārtus, bet atspēlējās un ar 3:1 (1:1, 2:0, 0:0) pieveica Tampabejas "Lightning". Bļugers nospēlēja 15:59 minūtes, uzvarēja piecos no 15 iemetieniem, bloķēja vienu pretinieku metienu, bet spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Jau spēles 85. sekundē Breidens Points izvirzīja "Lightning" vadībā, bet ilgi pārsvaru nesaglabāja – pēc nepilnām piecām minūtēm vairākumā Andrejs Kuzmenko izlīdzināja rezultātu. "Canucks" sev uzvaru nodrošināja otrajā periodā, ka divreiz izcēlās Broks Bosers, panākot 3:1.

Savukārt "Panthers" pēdējā trešdaļā ielaida trīs vārtus un ar 0:4 (0:0, 0:1, 0:3) piekāpās Sietlas "Kraken", pārtraucot trīs uzvaru sēriju. Balinskis nospēlēja 14:48 minūtes un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Otrā perioda piektajā minūtē "Kraken" vadībā izvirzīja Kailers Jamamoto. Otrā perioda vidū nepilnu četru minūšu laikā Pjērs Eduārs Bellemārs un Alekss Venbergs panāca 3:0, bet nepilnas četras minūtes pirms spēles beigām Ēli Tolvanens raidīja ripu tukšos "Panthers" vārtos, pieliekot punktu Sietlas uzvari – 4:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!