Foto: Columbus Blue Jackets

Latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas "Blue Jackets" ceturtdien sociālajos tīklos lepojās ar savu krievu uzbrukuma trijnieku, par ko saņēma pamatīgu kritikas devu, īpaši no latviešu tīklotājiem.

Kolumbusā ir viena no lielākajām Krievijas hokejistu pārstāvniecībām NHL. Šobrīd tās sastāvā ir pieci šīs valsts spēlētāji, turklāt bieži viņi spēlē galvenās vijoles.

Īpaši sekmīgs sniegums pēdējā laikā padevies uzbrucēju trijniekam Kirilam Marčenko, Dmitrijam Voronkovam un Jegoram Činahovam. Tad nu pirms ceturtdienas spēles pret Vašingtonas "Capitals" komandu "Blue Jackets" nolēma ar saviem krieviem padižoties sociālajos tīklos, turklāt publicēja divus identiskus attēlus - viens no tiem bija angliski, bet otrs krievu valodā.


Šāds "Blue Jackets" solis nepalika nepamanīts, īpaši asi uz to reaģēja sociālā tīkla "X" lietotāji Latvijā, kuri nekautrējās kritizēt Kolumbusu, kā arī tai atsekot. Acīmredzot "Blue Jackets" kritiku bija grūti sagremot, jo kritiku izteikušie lietotāji tika arī bloķēti.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!