Fоtо: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins aizvadītajās divās nedēļās nonācis hokeja mediju virsrakstos, tomēr pagaidām izskatās, ka viņš paliks Kolumbusas "Blue Jackets" komandā. Lai arī viņš paziņoja, ka pieprasījis maiņu uz citu komandu, neviens īsti to neapstiprina.

Jau iepriekš ziņots, ka vispirms 12. janvārī Merzļikins paziņoja, ka viņš nav mierā ar kļūšanu par komandas trešo vārtsargu, tāpēc viņš meklē jaunu scenāriju. Kad viņš atgriezās vārtos un palīdzēja "Blue Jackets" pieveikt vienu no NHL līdervienībām Vankūveras "Canucks", viņš paziņoja, ka tomēr maiņas pieprasījums jau ir veikts. Sākās spekulācijas par to, kur latvietis varētu nonākt, un starp kandidātēm tika minētas Karolīnas "Hurricanes", Ņūdžersijas "Devils" un Edmontonas "Oilers". Maiņas darījumu veikt nebūs viegli, jo viņš līdz 2026./2027. gada sezonai pelnīs 5,4 miljonus dolāru.

Janvārī Merzļikins nospēlējis divas spēles, vārtus sargājot pret "Canucks" un "Devils", un tajās viņš atvairījis 55 no 62 metieniem.

Merzļikina aģents Gerijs Johansens un "Blue Jackets" prezidents Džons Deividsons noliedza runas par maiņu. Mediji arī sāk spekulēt Merzļikina līguma izpirkšanas variantus, ja kluba vadību būs ļoti neapmierināta ar viņa sniegumu.

Чтобы продолжить чтение, оформите абонемент.

Пожалуйста, подождите!

Мы подбираем для вас наиболее подходящее предложение подписки...

Loading...

Предложение о подписке не отображается? Пожалуйста, отключите блокировщик рекламы или перезагрузите страницу.
В случае вопросов пишите на konts@delfi.lv

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !