Vienā no Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdervienībām Vankūveras "Canucks" ar izcilu sniegumu izceļas trešais virknējums, kurā spēlē latvietis Teodors Bļugers, Konors Gārlands un Dakota Džošua, un tieši pēdējo savā apkopojumā izceļ ASV prestižais medijs ESPN.

ESPN apkopoja katras NHL komandas spēlētājus, kuru sniegums ir ievērojami labāks par viņu algu, un "Canucks" sastāvā izceļas Džošua. Viņa alga šajā sezonā ir 825 000 dolāru, un viņš šajā sezonā 46 spēlēs izcēlies ar 12 vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm. Pagājušajā sezonā viņš 23 (11+12) punktus sakrāja 79 spēlēs. Šobrīd viņš aizvada savas karjeras labāko sezonu.

"Džošua ir atradis savu nišu "Canucks" trešajā maiņā ar Gārlandu un Bļugeru. Trešās maiņas nenoliedzami izcilā saspēle un panākumi padarījuši Džošua par īstu "ķērienu", ņemot vērā viņa 825 000 dolāru lielo algu," teikts ESPN rakstā.

"Canucks" jāizbauda viņa spēle, jo, ja viņš turpinās šādu rezultativitāti, tad viņš tiks pie pelnīta algas pielikuma," raksta ESPN.

Pats Bļugers šajā sezonā 35 spēlēs izcēlies ar pieciem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm, savukārt Gārlands 49 spēlēs guvis astoņus vārtus un izdarījis 16 piespēles.

Bļugers šosezon pelna 1,9 miljonu dolāru lielu algu, bet Gārlanda alga ir 4,9 miljoni.

"Canucks" ar 71 punktu 49 spēlēs ierindojas pirmajā vietā Rietumu konferencē, bet tikpat punkti Austrumos ir arī Bostonas "Bruins".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!