"Mogo"/LSPA komanda trešdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) mačā sagrāva Hokeja skolas "Rīga" vienību.

"Mogo"/LSPA savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 13:1 (3:1, 4:0, 6:0).

Ar trīs gūtiem vārtiem izcēlās Ričards Puriņš, bet pa diviem precīziem metieniem izdarīja Elviss Želubovskis un Antons Siņegubovs, kuri atdeva arī pa divām rezultatīvām piespēlēm. Ar 1+2 cīņu noslēdza Gints Meija, Kristers Ansons un Deivids Sarkanis, tāpat uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Reinis Virsnītis, Gustavs Bergs un Rolands Vasiļjevs.

HS "Rīgai" vienīgos vārtus guva Gints Šņepsts.

Turnīra tabulas līdere ar 51 punktu 30 mačos ir "Zemgale"/LBTU, 47 punkti 28 cīņās ir "Mogo"/LSPA, bet 41 punkts 29 mačos - "Kurbadam". Tallinas "Panter" ir 38 punkti 31 cīņā, 35 punkti 30 mačos ir "Prizmai", bet Hokeja skola "Rīga" ar 30 punktiem 29 cīņās atrodas sestajā vietā.

OHL četru apļu pamatturnīrs noslēgsies 28.februārī, bet pēc tam izslēgšanas spēļu turnīrā tiks noskaidroti OHL un Baltijas čempioni.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiks līdz trim uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL kausu norisināsies līdz četriem panākumiem.

2023./2024.gada sezonā Baltijas čempionātā piedalās Rīgas "Prizma", Hokeja skola "Rīga", Jelgavas "Zemgale"/LBTU, "Mogo"/LSPA un "Kurbads" no Latvijas, "Kaunas City", Elektrēnu "Airwell-Energija", Viļņas "7BET-Hockey Punks" no Lietuvas un Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

Arī šajā sezonā Ukrainas pilsoņiem OHL čempionātā netiek piemērots leģionāru jeb ārvalstu hokejistu statuss, bet Krievijas un Baltkrievijas spēlētājiem ir liegts startēt OHL.

Pērn par čempioni kļuva "Zemgale"/LBTU, kas finālā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica "Mogo"/LSPA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!