Foto: Patriks Pauls Briķis/DELFI

Jūsmīgās prognozes, kas Bostonas "Celtics" paredzēja izcilu sezonu, ir attaisnojušās, taču četras svarīgākās uzvaras vēl jāizcīna – šonedēļ sākas lielais NBA fināls, kurā Kristapa Porziņģa un pārējo "ķeltu" ceļā stāsies Dalasas "Mavericks". Vai latvieša pirkstu šovasar rotās NBA čempiona gredzens?

Aiz loga ieskrienas jūnijs un brīnišķīgā Latvijas vasara, ļaudis sauļojas, peldas un leksē iekšā saldējumu, un arī mums jau prāts nesās uz brīvdienām, taču – ir notikumi sportā ar vēsturisku nozīmīgumu, kam vienkārši nedrīkst pagriezt muguru. NBA lielais fināls startē jau šonakt, un, jā – pirmoreiz vēsturē tajā spēlēs latvietis! Kristaps Porziņģis un Bostonas "Celtics" pret savu seno "draugu" Luku Dončiču un bijušo komandu Dalasas "Mavericks". Scenārijs, ko varētu apskaust pat Holivuda… Tieši tāpēc sezonas noslēdzošajā "Bufetē" pie galda bijušais basketbolists un topošais tēvs, bet kas būtiskāk šodienas tēmas sakarā – cilvēks, kurš Latvijā vislabāk pārzina Kristapa un Bostonas sezonas anatomiju – Žanis Peiners.

"Bufete" ir podkāsts par sportu, kas pulsē ar regularitāti reizi nedēļā un ko veido Latvijas sporta saimniecībā labi atpazīstamas mediju personības – Delfi sporta nodaļas galvenais redaktors Ingmārs Jurisons un tv3.lv sporta redaktors Jānis Janševics. Aicinot studijā arī trešo sarunu biedru, podkāsta viesi, katrā no epizodēm apmēram stundas garumā apspriež Latvijas un pasaules sporta aktualitātes. Audio versijā podkāstu iespējams klausīties arī "Spotify", "Apple Podcasts" un "Podbean" platformās.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!