Foto: AFP/Scanpix/LETA

Kristapa Porziņģa fantastiskā atgriešanās laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmajā finālspēlē piektdien Ziemeļamerikas medijos tiek iztirzāta diezgan smalki, bet trīskārtējais NBA čempions Maiami "Heat" sastāvā Judonis Haslems norādīja, ka liepājnieks ar savu sniegumu aizsardzībā iebiedēja visu Dalasas "Mavericks" komandu.

Porziņģis pēc desmit "Celtics" NBA izslēgšanas spēļu izlaišanas laukumā atgriezās ar iespaidīgu sniegumu, 21 minūtē gūstot 20 punktus, izcīnot sešas atlēkušās bumbas un bloķējot trīs pretinieku metienus. Viņš palīdzēja "Celtics" uzsākt izrāvienu, kas vēlāk nodrošināja uzvaru visā mačā ar 107:89.

ESPN raidījuma eksperts Haslems pats NBA čempiona priekus izjuta 2006., 2012. un 2013. gadā Maiami "Heat" sastāvā, un viņš zina, kā tik svarīgus mačus ietekmē labas darbības aizsardzībā.

"Kad kāds nobloķē trīs metienus, tas iebiedē. Esmu redzējis, kā Kairijs Ērvings izdara pustālo metienu pēc dribla miljons reižu. Es redzēju, kā viņš pārmet pāri sezonas labākajam aizsardzības spēlētājam Rūdijam Gobēram, bet es nebiju redzējis, ka kāds nobloķē šo metienu. Kristaps Porziņģis to paveica," norādīja Haslems.

Žurnālists Braiens Vindhorsts stāstīja, ka Porziņģis ar savu klātbūtni pozitīvi ietekmēja gan savus komandas biedrus, gan "Celtics" līdzjutējus

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!