Foto: BC Wolves

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars otrdien guva 20 punktus Lietuvas Basketbola līgas (LKL) bronzas sērijas ceturtajā spēlē, viņa pārstāvētajai Viļņas "Wolves" piedzīvojot zaudējumu un sezonu noslēdzot ceturtajā vietā.

"Wolves" viesos ar rezultātu 87:98 (30:23, 21:25, 15:24, 21:26) zaudēja Panevēžas "Lietkabelis", kas sērijā līdz trīs uzvarām panāca 3-1.

Žagars sezonas pēdējā mačā laukumā pavadīja 27 minūtes un 32 sekundes, realizēja četrus no septiņiem divpunktu metieniem, trīs no septiņiem tālmetieniem un visus trīs soda metienus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva sešas rezultatīvas piespēles, divreiz kļūdījās, pārtvēra vienu bumbu, četrreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja četras piezīmes, tika pie negatīva +/- rādītāja (-6) un iekrāja 21 efektivitātes koeficienta punktu.

"Wolves" rindās par Žagaru rezultatīvāks bija Regimants Miņots, kurš guva 22 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. Uzvarētājiem 19 punkti un 15 bumbas zem groziem bija Džordžem Gagičam, savukārt 20 punktus guva Deivids Sirvīdis.

Finālsērijā pēc pirmajām trīs spēlēm Rolanda Šmita pārstāvētā Kauņas "Žalgiris" ar 1-2 zaudē Viļņas "Rytas".

Pusfinālā "Žalgiris" ar 3-0 pieveica Panevēžas "Lietkabelis" komandu, bet "Wolves" divu galvaspilsētas komandu duelī ar 2-3 zaudēja Viļņas "Rytas".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!