Fоtо: AFP/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis tomēr nepiedalījās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas trešajā mačā izbraukumā pret Dalasas "Mavericks", tomēr viņš joprojām ir noskaņots, ka šajā sērija laukumā vēl dosies.

Jau ziņots, ka Latvijas basketbolists iedzīvojies retā savainojumā – kreisās kājas mediālās platās saites plīsumā, kas izraisījis mugurējā tibiālā muskuļa cīpslas dislokāciju. Lai arī Porziņģis iepriekš bija paudis apņēmību par savu došanos laukumā, tomēr "Celtics" panākumā Dalasā ar rezultātu ar 106:99 (30:31, 20:20, 35:19, 21:29) pār "Mavericks" viņš nepiedalījās. Bostonas komanda jau nākamajā spēlē var noslēgt sēriju un izcīnīt savu 18. čempionu titulu.

Kā sociālajā tīklā "X" rakstīja "NBA TV" žurnālists Džereds Grīnbergs, tad viņam bijusi īsa saruna ar Porziņģi, kurā latvietis uzsvēris: "Es šajā sērijā atgriezīšos laukumā".

Liepājnieks pirms tam televīzijas intervijā "NBA TV" norādīja, ja viņam ārsti ieteiks, ka labāk nevajag spēlēt, bet neaizliegs to, tad viņš dosies laukumā. "Es daru visu, lai varētu būt laukumā. Kamēr man nepateiks pilnīgu "nē" un kamēr ir maza iespējamība, ka drīkstēšu spēlēt, mani var sagaidīt laukumā," teica Porziņģis.

Porziņģis spēles laikā Dalasā sniedza atbalstu saviem "Celtics" komandas biedriem, kā arī ļoti priecājās pēc izcīnītās uzvaras.

Читайте нас там, где удобно: Facebook Telegram Instagram !