Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda šobrīd ir vienas uzvaras attālumā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionu titula izcīnīšanas. Dalasas "Mavericks" komandai pat ar Lukas Dončiča statistiski veiksmīgo sniegumu neizdodas bostoniešiem izrādīt pienācīgu pretestību, bet slovēņa uzvedība sērijas trešajā mačā izpelnījusies diezgan asu kritiku Ziemeļamerikas medijos.

Jau vēstīts, ka "Celtics" izbraukumā ar 106:99 (30:31, 20:20, 35:19, 21:29) pārspēja Dalasas "Mavericks", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-0. Bostonas komandai naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika būs iespēja izcīnīt savu 18. čempionu titulu.

"Mavericks" sastāvā Dončičs aizvadīja kārtējo rezultatīvo sniegumu, gūstot 27 punktus, izdarot sešas piespēles un izcīnot sešas atlēkušās bumbas, bet šoreiz viņš spēli noslēdza ar sešām personiskajām piezīmēm. Tieši viņa uzvedība laukumā šoreiz bija mediju uzmanības centrā, kad runa bija par Dalasas komandas sniegumu.

"Ja Luka vēlas kļūt par čempionu, tad viņam jāmācās no šīs pieredzes, kuru viņš būs ieguvis šajā finālā. Viņa sniegums aizsardzībā bijis briesmīgs, viņš laukumā ir caurums, kuru "Celtics" izmanto," turpināja ESPN žurnālists Vindhorsts.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!