Foto: AFP/Scanpix/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" latvieša Kristapa Porziņģa dalība NBA finālsērijas ceturtajā mačā ir zem jautājuma zīmes, informē Ziemeļamerikas mediji.

"Celtics" pārstāvji, atzīmējot spēlētāju gatavību spēlei, pie Porziņģa ielikuši atzīmi "zem jautājuma zīmes". Sīkāku informāciju par Porziņģa iespējamo dalību vai nespēlēšanu "Celtics" neatklāj, līdz ar to Latvijas un Bostonas līdzjutējiem neskaidrībā nāksies pavadīt līdz pat oficiālajam spēles pieteikumam.

"Celtics" un Dalasas "Mavericks" dueļa ceturtais mačs sāksies pulksten 3:30 naktī uz sestdienu. Kā zināms, NBA finālsērijā līdz četrām uzvarām "Celtics" ir vadībā ar 3-0 un šajā mačā sestdienas naktī var nodrošināt 18. tiotulu kluba vēsturē.

Latviešu centrs sērijas otrajā mačā guva labās kājas pēdas savainojumu un trešajā spēlē nepiedalījās.

"Pēdējās dienas laikā ir kļuvis labāk un viņš nežēlīgi cīnās, lai spēlētu. Mūsu uzdevums ir viņu pasargāt un, lai viss notiek viņa interesēs," oficiālajā preses konferencē ceturtdien teica Mazula.

Mazulas teiktais ir vienīgā informācija par Porziņģa veselību. Porziņģis nepiedalījās oficiālajā preses konferencē pirms fināla ceturtā mača un nav pilnvērtīgi piedalījies komandas treniņos kopš savainojuma gūšanas.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!