Foto: AP/Scanpix/LETA

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns vēl gaida konkrētu interesi no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA), tāpēc aicinājis Eiropas grandu Madrides "Real" pagaidīt, vēsta itāļu apskatnieks Mateo Andreāni.

Iepriekš ziņots, ka kāru aci uz latvieti met viens no spēcīgākajiem basketbola klubiem Eiropā Madrides "Real", interese esot arī no Bertāna kādreizējā kluba Belgradas "Partizan". Savukārt no NBA pirms tam izskanējušas ziņas par Ņujorkas "Knicks" un Filadelfijas "76ers" interesi.

Tikmēr "Real" vēlme iegūt latviešu snaiperi savā sastāvā jau uzskatāma par konkrētu, klubs nācis klajā ar piedāvājumu, bet Bertāns lūdzis pagaidīt, jo vēl gaida iespējas no NBA. Iepriekš šovasar viņa līgumu izpirka Šarlotas "Hornets", tādējādi 31 gadu veco basketbolistu padarot par brīvo aģentu.

Bertāns Eiropā nav spēlējis kopš 2016. gada, kad pārcēlās uz NBA. Tur viņš pārstāvējis Sanantonio "Spurs", Vašingtonas "Wizards", Dalasas "Mavericks", Oklahomasitijas "Thunder" un "Hornets" vienības. 475 spēlēs uzbrucējs vidēji mačā atzīmējies ar 7,7 punktiem un 2,4 atlēkušajām bumbām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!